Meniu navigare

Utilizatori Online

Avem 156 vizitatori online
Total 12318434 vizite din 30.09.06

www.prefdb.ro/afacerieuropene PDF Listare E-mail

Image  

Pentru a fi redirecționat către pagina web a Compartimentului Afaceri Europene și Relații Internaționale, faceți click aici www.prefdb.ro/afacerieuropene

Nevoia de conștientizare asupra instrumentelor financiare puse la dispoziție de către Uniunea Europeană și asupra impactului pozitiv al acestora asupra vieții oamenilor, cu efecte asupra creșterii nivelului de absorbție a fondurilor comunitare, a determinat dezvoltarea activităților de informare și comunicare cu privire la acestea.

          În conformitate cu Legea nr. 340/2004 privind prefectul și instituția prefectului, republicată și cu Hotărârea de Guvern nr. 460/2006 pentru aplicarea unor prevederi ale Legii nr. 340/2004, prin structurile de specialitate, prefectul desfășoară activități menite să conducă la cunoașterea de către autoritățile administrației publice locale și de către cetățeni a programelor cu finanțare externă inițiate și susținute de Uniunea Europeană.

           În acest sens, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor de fonduri europene din județul Dâmbovița (autorități ale administrației publice locale atât din mediul urban cât și rural, instituții publice, mediul de afaceri, organizații neguvernamentale etc.), Compartimentul de Afaceri Europene și Relații Internaționale  a luat inițiativa elaborării paginii web: www.prefdb.ro/afacerieuropene, cu un conținut foarte bine structurat astfel încât să permită vizitatorilor accesul cât mai rapid la informație.

          Acesta oferă informații cu privire la: Instrumentele Structurale 2007 - 2013- Programarea financiară 2014 - 2020; Fonduri guvernamentale- Organizații neguvernamentale; Relații internaționale; Publicații elaborate de către Compartimentul Afaceri Europene și Relații Internaționale; link-uri către website-urile autorităților de management, respectiv organismelor intermediare; contacte: lista persoanelor de contact din cadrul Autorităților de Management și Organismelor Intermediare; accesul la o bază de date privind proiectele depuse și implementate. 
Pentru a ne transmite comentariile, sugestiile și feedback-ul dvs. referitoare la acest site, puteți să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: 

Echipa de coordonare a site-ului www.prefdb.ro/afacerieuropene  așteaptă cu interes opinia dumneavoastră!


Ultima actualizare ( Tuesday, 19 January 2016 )
 


Sesizați faptele de corupție ale personalului MAI la: 0800-806-806
-------------------------------------------
Integrare Europeană: 0800-802-007
            
        http://www.prefecturadambovita.ro/uploadfiles/2015/martie/telverde.pdf         
    
Pentru o navigare optimă,
    vă recomandăm folosirea
  unui browser  cu capabilități
          HTML5 și CSS3
 
    
   http://www.apostila.mai.gov.ro
                            

         ACCESEAZA AICI TELEFONUL
      CONSUMATORILOR SI PAGINA WEB